Боди

Нашиот асортиман на бебешко боди обезбедува комбинација на комфор и слаткост за вашето бебе. Откријте ги нашите модели со различни шари, изработени од меки и безбедни материјали, кои обезбедуваат слобода во движењето на вашето бебе. Изберете квалитет и стил за вашето најмало сонце и креирајте слатки комбинации со нашите бебешки бодиња.

Вршиме бесплатна достава за Скопје.